Skip to main content
Reserveren

Er worden veel vragen gesteld omtrent: ‘’Hoe gaan wij in Duiven om met de coronacrisis?‘’

Bij de crisismaatregelen die het kabinet zondagavond afkondigde ter bestrijding van het virus gold één uitzondering: hotels mochten open blijven vanwege hun maatschappelijk belang, Maar wat moet je als hotelgast als in de wijde omtrek geen eetgelegenheid open is? Sindsdien zitten hoteliers in een spagaat. Maar wij bij Hotel Gieling weten hier wel raad mee.

Bij Hotel Gieling kunt u, tot op de dag van vandaag, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. Wij bieden onze gasten sinds deze week de mogelijkheid om op uw kamer te eten. Als gast kunt u genieten van een room-service menu. Op onze menukaart vindt u de nodige variatie. De kok bereidt graag iets anders dan standaard op de menukaart staat, laat u dus niet beperken door ons aanbod. We spelen graag in op uw wensen! De keus wordt ’s avonds aan de kamerdeur afgeleverd, net als ’s ochtends het ontbijt.

Ontbijt

In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Uiteraard wordt dit aangevuld met heerlijke dranken als koffie en thee, maar ook jus d’orange. Op iedere kamer ligt een ontbijt-formulier, dit kunt u naar wens invullen, ook kunt u aangeven wanneer u het ontbijt precies geleverd wilt hebben.

Diner

Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten. Uiteraard kunt u tijdens uw diner genieten van een ruim aanbod verfrissende drankjes. Op iedere kamer ligt ook een diner-formulier, dit kunt u naar wens invullen, ook kunt u aangeven wanneer u het diner precies geleverd wilt hebben.

Omdat we geen handen schudden zullen we nog breder naar u lachen en vol passie naar u zwaaien. Wij staan voor u klaar, voel u welkom en veilig bij Hotel Gieling.