Skip to main content
Reserveren

Brainstormen over een nieuwe strategie voor je bedrijf? Een productvoorstelling geven? Iedere zakelijke bijeenkomst is anders, maar Hotel Gieling biedt voor ieder gezelschap een geschikte oplossing om comfortabel te vergaderen of presentaties te verzorgen. Door de ideale ligging langs de snelweg A12, is het hotel de perfecte locatie voor uw meeting, workshop of training.

Zoekt u een vergaderruimte in Arnhem? Met een uitstekende bereikbaarheid voor uw gasten?  Hotel Gieling biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel en succesvol te vergaderen. Het hotel beschikt over twee vergaderruimtes: een boardroom en een congreszaal. De vergaderruimtes van Hotel Gieling zijn modern en beschikken over alle benodigdheden om vergaderen en conferenties in goede banen te leiden. Daarnaast beschikken de ruimtes over airconditioning en uitstekende WIFI-verbinding.

Om het nuttige met het aangename te combineren, is het ook mogelijk om na of tijdens de meeting een wandeling of fietstocht te maken in de Veluwe. Hotel Gieling zit namelijk ingeklemd tussen Arnhem, de Achterhoek en Nationaal Park Veluwezoom. Genoeg te ontdekken dus!

Om uw zakelijke bijeenkomst compleet te maken, zijn de vergaderingen uit te breiden met verschillende arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een ontbijt-, lunch-, of dinerarrangement aansluitend aan uw vergadering.

Hotel Gieling denkt graag met u mee om een arrangement samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u!