Skip to main content
Reserveren

Het Gelredome, ook wel ‘het grootste theater van Nederland’ genoemd, is niet voor niets een geliefde locatie voor een breed scala van evenementen. Haal alles uit uw bezoek aan het Gelredome en maak uw dagje uit compleet met een overnachting bij Hotel Gieling.

Het Gelredome Arrangement combineert een evenement in het Gelredome met een overnachting bij Hotel Gieling. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer, want u wordt naar het Gelredome gebracht en opgehaald na afloop van het concert. Geen lange reistijden of files: een mooie gelegenheid om iets extra’s van uw avondje uit te maken. Op die manier kunt u nagenieten van een geweldig concert onder het genot van een verfrissend drankje in de bar van Hotel Gieling.

Neem de oude rockers oftewel The Rolling Stones. Het is al tien jaar geleden dat deze heren voor het laatst een concert gaven in Nederland. Op 15 oktober zullen leadzanger Mick Jagger en consorten in het Arnhemse GelreDome de sterren van de hemel spelen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de sterren, maar zoals u weet, zijn de kaarten behoorlijk prijzig. Daarom heeft Hotel Gieling speciaal voor u een fantastisch arrangement samengesteld. Een overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, diner en twee staanplaatsen voor slechts €299- per persoon*. Een unieke kans dus!

*Wil je een compleet verzorgd arrangement inclusief 2 staanplaatsen bij The Rolling Stones? Mail dan naar Jarno@jessetesting.devswitch.nl en het wordt voor u verzorgd.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Boek hier uw arrangement” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”GELREDOME ARRANGEMENT” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/arrangement/gelredome-arrangement/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl