Skip to main content
Reserveren

Sinterklaas is weer in het land en hij kan niet wachten om al die brave kinderen te verwennen met cadeautjes.Elk kind kijkt hiernaar uit, maar als volwassene gaat het vaak aan je voorbij. Het is tijd om je weer kind te voelen! Hoe zorg je ervoor dat sinterklaas op de werkvloer komt en dat het een onvergetelijke dag wordt? De medewerkers van Hotel Gieling weten hier wel raad mee!

Voor veel bedrijven is zijn komst een gelegenheid om ook een sinterklaasfeest te organiseren voor alle medewerkers en hun kinderen. Dat zou perfect kunnen plaatsvinden bij Hotel Gieling. Het hotel beschikt over de perfecte ruimte en locatie. Of het nou gaat om een klein gezelschap of een groot gezelschap, Hotel Gieling biedt voor ieder gezelschap een geschikte oplossing om comfortabel uw sinterklaasfeest te vieren.

De (vergader)ruimtes van Hotel Gieling zijn modern en beschikken over alle benodigdheden om uw sinterklaasfeest in goede banen te leiden. De ruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Tevens beschikken de ruimtes over airconditioning en kan overal in het hotel gratis gebruik worden gemaakt van draadloos internet.

Wij helpen u graag verder met uw bedrijf-sinterklaasfeest!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl