Skip to main content
Reserveren

Op 13 oktober zaten we weer met zijn allen aan de buis gekluisterd voor de nieuwe persconferentie van premier Mark Rutte en Hugo de Jonge. De coronacijfers liepen in rap tempo op en iedereen was nieuwsgierig naar de nieuwe maatregelen. Komt er een nieuwe lockdown? Mogen we nog uiteten? Mogen we nog een bezoek brengen aan een hotel? Gelukkig mogen de hotels open blijven, maar er geldt wel een aantal maatregelen. Wij zetten ze nog een keer voor je op een rij.

Je bent van harte welkom
Hotel Gieling is gewoon geopend voor gasten. Voor iedereen geldt dat de 1,5 meter afstand gehouden dient te worden en dat je natuurlijk thuis blijft als je klachten hebt. De gezondheid van onze gasten en het personeel staat natuurlijk voorop.

Er wordt geadviseerd zo min mogelijk naar drukke plekken af te reizen en toeristische trekpleisters te vermijden. Gelukkig bevindt Hotel Gieling zich in een omgeving vol natuurgebieden en plekken waar je heerlijk uit kunt waaien zonder elkaar in de weg te lopen.

Groepsgrootte
Heb je een tripje met een groep gepland? Houd er dan rekening mee dat de groep niet groter mag zijn dan vier personen, tenzij het om één huishouden gaat. Ook kinderen tot en met 12 jaar zijn van deze regel uitgesloten.

Ons restaurant
Ons restaurant is geopend voor gasten die een overnachting bij ons geboekt hebben. Ook hier houdt iedereen zich natuurlijk keurig aan de regels die door de overheid gesteld zijn. U kunt dus blijven genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet, de lunchkaart en de gerechten die we ’s avonds -met dagverse producten- serveren.

We hopen u snel te zien bij Hotel Gieling. Stay safe.