Skip to main content
Reserveren

Aanstaande zondag is het al zover: het officiële begin van de herfst! Na een lange en warme zomer wordt het weer tijd voor het seizoen van de vallende bladeren, uit de grond herrijzende paddenstoelen en natuurlijk de oogst. Rijdt u na een boswandeling in het prachtige Nationaal Park Veluwezoom binnenkort door naar Hotel Gieling voor een verwarmend kopje koffie, een culinair diner of een sfeervolle overnachting? Wij verwelkomen u graag om het al mooie najaar nóg mooier te maken.

Geniet van de prachtige herfst in Nederland
De herfst is een prachtig jaargetijde om er gezamenlijk op uit te trekken. De natuur is op haar allermooist en de temperaturen zijn vaak nog aangenaam. De omgeving van Hotel Gieling laat zich perfect lenen voor een fijne boswandeling. Verken bijvoorbeeld het schitterende Nationaal Park Veluwezoom waar u eindeloos uitkijkt op de heidevelden en misschien wel getuige bent van wilde dieren, zoals Schotse Hooglanders, wilde zwijnen en edelherten. Medio oktober wordt er in dit Gelderse park zelfs een speciaal ‘Bourgondisch Najaars Wandelweekend’ georganiseerd waarvoor de doorgewinterde wandelaar zijn of haar wandelschoenen uit het spreekwoordelijke vet kan halen. Meer informatie over deze tweedaagse wandeltocht vindt u op de website van Bourgondisch Bewegen.

Sluit uw dag af bij Hotel Gieling
Rijd na uw boswandeling in Nationaal Park Veluwezoom zeker even door naar Duiven voor een bezoek aan Hotel Gieling. Wij voorzien u namelijk graag van een heerlijk diner met aansluitend een borrel om de fijne dag af te sluiten. En indien gewenst, overhandigen wij u de sleutel van een van onze hotelkamers waarmee u de beleving écht compleet maakt en uiteindelijk moe, maar voldaan in slaap valt. Laat u verrassen door de gezelligheid van het najaar en de schoonheid van de Nederlandse natuur, maar vooral door de gastvrije dienstverlening en de culinaire mogelijkheden van Hotel Gieling.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]