Skip to main content
Reserveren

Vandaag is het Goede Vrijdag, de vrijdag vóór Pasen. Voor veel mensen de ideale tijd om er lekker een lang weekend op uit te trekken. Het Paasweekend is dan ook het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en samen met de familie te genieten van het lentezonnetje.

Begin de dag met een gezellig Paasontbijt, gevolgd door een heerlijke wandeling bij het Nationaal Park de Hoge Veluwe of een fietswandeling en geniet van een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Fietsen op de Veluwe is erg in trek bij natuurliefhebbers en vakantiegangers die zich op een sportieve manier willen ontspannen. Hotel Gieling is de perfecte uitvalbasis om te gaan fietsen op de Veluwe.

Vanuit Hotel Gieling kunt u prachtige fietstochten maken door de afwisselende natuur van Gelderland. Door het natuurgebied van Rijn en Waal. Via kleine veerpontjes kunt u de rivieren oversteken. Langs de IJssel naar Doesburg en/of via het bosachtige gebied langs de Oude IJssel naar Doetinchem. Als u het niet erg vindt dat het een beetje heuvelachtig is, is de Zuidoost-Veluwe met daarin de Posbank een van de mooiste fietsgebieden in Nederland, met speciale routes voor mountainbikes.

Wij bieden de fietsliefhebbers een voordelig fietsarrangement aan. In dit arrangement is het huren van een fiets reeds inbegrepen, dus u kunt uw eigen fiets gerust thuislaten! Heeft u tijdens de actieve vakantiedag een hongerige maag gekregen? Dan kunt u uitgebreid genieten van uw lunchpakket.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de stad Arnhem in te fietsen. Met zijn bijzondere winkels, leuke terrassen en mooie parken is Arnhem zeker de moeite waard.

Namens Hotel Gieling en haar medewerkers; vrolijk Pasen!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]