Skip to main content
Reserveren

Veel mensen voelen zich toch een beetje somber wanneer de blaadjes vallen en de dagen korter worden. Maar wist u dat de herfst ook heel veel positieve effecten heeft op uw lijf en uw gemoed? Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid vanwege Corona kunt u toch zorgeloos verblijven bij Hotel Gieling!

Bij Hotel Gieling kunt u, tot op de dag van vandaag, terecht voor een fijne overnachting. Wij bieden onze gasten sinds deze week de mogelijkheid om op uw kamer te eten. Op onze menukaart vindt u de nodige variatie. De kok bereidt graag iets anders dan standaard op de menukaart staat, laat u dus niet beperken door ons aanbod. We spelen graag in op uw wensen! De keus wordt ’s avonds aan de kamerdeur afgeleverd, net als ’s ochtends het ontbijt.

Geniet van de prachtige herfst in Nederland
Geniet bij Hotel Gieling en plan direct een herfst uitje op de Veluwe! De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de wildgerechten staan weer op tafel. Ook dit najaar is er weer genoeg te doen op de Veluwe: kom genieten van de heerlijkste wildgerechten, de lekkerste biertjes en de knusse sfeer die de herfst met zich meebrengt.

Laat u verrassen door de gezelligheid van het najaar en de schoonheid van de Nederlandse natuur, maar vooral door de gastvrije dienstverlening en de culinaire mogelijkheden van Hotel Gieling.

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl