Skip to main content
Reserveren

Een hitteplan, code oranje in een groot deel van het land, zon en warmte, gras dat nauwelijks groeit, sloten die droog vallen en bermen die branden. Oftewel het is flink puffen en zweten in Nederland. Bent u op zoek naar verkoelende tips? Dan bent u hier op het juiste adres.

1. Spring onder de douche en eindig met koud water! U hoeft geen ijskoude douche te nemen, maar net even iets kouder dan comfortabel is. Op die manier koelt uw lichaam (voor een tijdje) af.

2. Veel mensen hebben ‘s nachts graag iets over zich heen, ook al is het bloedheet. Trek uw dekbed uit je hoes, en slaap direct onder je dekbedhoes. Slaapt u toch liever onder uw dekbed? Richt dan de ventilator op uw lichaam.

3. Vul een paar plastic flessen met water (niet helemaal vol, anders kunnen ze barsten) en gooi ze in de vriezer. U kunt zoveel flessen invriezen als dat u wilt. Plaats nu een ventilator in de slaapkamer en plaats de flessen met bevroren water ervoor. De lucht blaast langs de koude flessen en zal afkoelen. Uiteraard zullen de flessen langzaam ontdooien en zal de werking afnemen. Het belangrijkste is echter dat je in slaap kunt komen, en dat kost je hooguit een halfuur.

U kunt natuurlijk ook uw warmte-zorgen gemakkelijk wegnemen en tijdens de warme zomerdagen verkoeling opzoeken bij Hotel Gieling!

Bij Hotel Gieling zijn alle ruimtes voorzien van airconditioning en met dit warme weer zijn de ruimtes óók nog voorzien van extra koud water. Geniet van een verkoelende overnachting bij Hotel Gieling en laat u verassen met een heerlijke lunch en diverse drankjes of een voortreffelijk diner met de lekkerste wijnen op ons sfeervolle terras!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]