Skip to main content
Reserveren

Als u de afgelopen dagen net als wij in Nederland heeft doorgebracht dan bent u er vast en zeker van overtuigd dat de zomer weer is begonnen. Ook volgende week wordt het flink puffen en zweten in Nederland. Bent u op zoek naar verkoelende tips? Dan bent u hier op het juiste adres.

U kunt natuurlijk ook uw warmte-zorgen gemakkelijk wegnemen en tijdens de warme zomerdagen verkoeling opzoeken bij Hotel Gieling.

Bij Hotel Gieling zijn alle ruimtes voorzien van airconditioning en met dit warme weer zijn de ruimtes óók nog voorzien van extra koud water. Het hotel is de perfecte plek voor een overnachting nabij Arnhem. Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf.

Geniet van een verkoelende overnachting bij Hotel Gieling en laat u verassen met een heerlijke lunch en verfrissende drankjes of een voortreffelijk diner met de lekkerste wijnen op ons sfeervolle terras!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]