Skip to main content
Reserveren

Heeft u al plannen voor de voorjaarsvakantie? Van 23 februari tot en met 9 maart 2019 staat Burgers’ Zoo geheel in het teken van Burgers’ Light. De Arnhemse dierentuin wordt tijdelijk voorzien van tientallen sfeervolle lichtornamenten, lichtshows en schaduwspellen waarbij de verschillende levensfases van de vlinder centraal staan. Omdat de Bush en de Ocean gedurende het evenement tot maar liefst 21:00 geopend blijven, maakt u de avond écht compleet wanneer u bij Hotel Gieling neerstrijkt voor een heerlijk diner alvorens u het lichtspektakel bezoekt.

Burgers’ Light
Waar Burgers’ Zoo tot 2015 nog in Chinese sferen verkeerde tijdens ‘China Light’, heeft de dierentuin het populaire lichtspektakel het jaar erop omgedoopt tot ‘Burgers’ Light’. Dit jaar vindt daarvan alweer de vierde editie plaats, waarbij er volop aandacht is voor de diverse levensfases van vlinders. Bezoekers worden middels een interactieve route langs vier verschillende podia gevoerd: van eieren tot rups, pop en de transformatie naar vlinder. De aanwezige acteurs werken afwisselend met lichtshows en schaduwspellen voor een maximale beleving. Het geheel wordt sfeervol aangekleed met prachtige lichtornamenten waardoor het dierenpark in een sprookjesachtige omgeving verandert.

Of u nu wel of geen (kleine) kinderen heeft met wie u doorgaans een dierentuin zou bezoeken; het lichtspektakel is voor iedereen – jong en oud – even indrukwekkend en wordt dan ook ieder jaar druk bezocht. En hoe vaak krijgt u de kans om Burgers’ Zoo in de avonduren te betreden? Vanaf 18:00 geldt een speciaal tarief van € 10,00 per persoon en abonnementhouders krijgen gratis toegang. Bezoekers die overdag al in het park aanwezig zijn, mogen gewoon tot de sluitingstijd blijven. Wilt u meer lezen over Burgers’ Light? Klik dan hier.

Maak uw (mid)dag of avond compleet bij Hotel Gieling
Heeft u een avondbezoek aan Burgers’ Zoo al in uw agenda staan? Zorg dan dat u met een goedgevulde maag op pad gaat en schuif met uw gezelschap aan in het restaurant van Hotel Gieling. Van een late lunch tot een (vroeg) diner of een borrel met bijbehorende hapjes: wij maken uw beleving graag compleet. Ook wanneer u de dierentuin even overslaat, heten wij u natuurlijk te allen tijde van harte welkom in ons hotel, restaurant of de bar. Uw ontspanning begint bij Hotel Gieling.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]