Skip to main content
Reserveren

Nog even en dan is het weer Pinksteren. We kunnen dit weekend genieten van een lekker lang weekend vrij. Dankzij het zonnige weekend zullen er een hoop mensen erop uit trekken. Maak uw weekend compleet en sluit uw dag af met een voortreffelijk diner en een onvergetelijke overnachting bij Hotel Gieling.

Voor ons team kent de streek geen geheimen meer. Behalve Arnhem en Duiven zijn er nog een groot aantal bestemmingen makkelijk te bereiken vanuit Hotel Gieling. Op slechts korte afstand kunt u vanuit het hotel een bezoekje brengen aan onder andere: de Apenheul, de Mosterdfabriek en Nationaal Park Hoge Veluwe.

Hotel Gieling ligt in het hart van de Liemers, een streek die ligt ingeklemd tussen de stad Arnhem, Nationaal Park Veluwezoom en de Achterhoek. De centrale ligging van de Liemers garandeert dat er voor iedereen iets te doen is: lekker wandelen op de Hoge Veluwe of winkelen in het hartje van Arnhem. Wilt u weten wat u nog meer kan doen? Wij helpen u graag verder met tips en adviezen.

Geniet van de pinksterdagen en maak gebruik van vele mogelijkheden die Hotel Gieling u te bieden heeft. Boek nu uw kamer!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl