Skip to main content
Reserveren

Bent u een vroege vogel? Dan is het paasontbijt bij Hotel Gieling wat voor u! Het uitgebreide paasontbijt van Hotel Gieling is een goed begin van de dag voor iedereen die in het hotel slaapt of gewoon het restaurant wilt bezoeken. Bij het paasontbijt kunt u genieten van een luxe ontbijtbuffet met ruime keus uit verschillende ontbijtgerechten. Zo begint u het paasweekend extra goed met een luxe ontbijt bij Hotel Gieling.

Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten óók tijdens Pasen. Speciaal voor u hebben wij een ontbijt samengesteld met de lekkerste luxe broodjes, diverse soorten hartig en zoet beleg en natuurlijk verse eieren.  Na het paasontbijt heeft u genoeg tijd over voor andere activiteiten gedurende de dag. Wat dacht u van een heerlijke wandel- of fietstocht op de Veluwe?  Naast een heerlijk verblijf in Hotel Gieling heeft u ook de mogelijkheid om eenvoudig een fiets te huren om de omgeving te verkennen.

Waar wacht u nog op? Kom samen genieten van ons heerlijke paasontbijt en plak er een fantastisch weekendje weg aan vast!