Skip to main content
Reserveren

Het Gelredome, ook wel ‘het grootste theater van Nederland’ genoemd, is niet voor niets een geliefde locatie voor een breed scala van evenementen. Zoals het Mega Piraten Festijn wat 7 december plaats vindt en de bokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op zaterdag 21 december. Hotel Gieling heeft hier een speciaal Gelredome arrangement voor samengesteld inclusief vervoer. Zorgeloos genieten van uw evenement doet u samen met Hotel Gieling!

Het Gelredome Arrangement van Hotel Gieling combineert een evenement in het Gelredome met een overnachting bij Hotel Gieling. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer, want u wordt naar het Gelredome gebracht en opgehaald na afloop van het event. Geen lange reistijden of files: een mooie gelegenheid om iets extra’s van uw avondje uit te maken. Op die manier kunt u nagenieten van een geweldig concert onder het genot van een verfrissend drankje in de bar van Hotel Gieling.

Wilt u een compleet verzorgd arrangement? Haal alles uit uw bezoek aan het Gelredome en maak uw dagje uit compleet met een overnachting bij Hotel Gieling. Mail dan naar Jarno@jessetesting.devswitch.nl en het wordt voor u verzorgd.