Skip to main content
Reserveren

Het Gelredome, ook wel ‘het grootste theater van Nederland’ genoemd, is niet voor niets een geliefde locatie voor een breed scala van evenementen. Zoals het Mega Piraten Festijn wat 7 december plaats vindt en de bokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op zaterdag 21 december. Hotel Gieling heeft hier een speciaal Gelredome arrangement voor samengesteld inclusief vervoer. Zorgeloos genieten van uw evenement doet u samen met Hotel Gieling!

Het Gelredome Arrangement van Hotel Gieling combineert een evenement in het Gelredome met een overnachting bij Hotel Gieling. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer, want u wordt naar het Gelredome gebracht en opgehaald na afloop van het event. Geen lange reistijden of files: een mooie gelegenheid om iets extra’s van uw avondje uit te maken. Op die manier kunt u nagenieten van een geweldig concert onder het genot van een verfrissend drankje in de bar van Hotel Gieling.

Wilt u een compleet verzorgd arrangement? Haal alles uit uw bezoek aan het Gelredome en maak uw dagje uit compleet met een overnachting bij Hotel Gieling. Mail dan naar Jarno@jessetesting.devswitch.nl en het wordt voor u verzorgd.

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl