Skip to main content
Reserveren

Vanuit ons prachtige hotel kunt u recreëren in het prachtige gebied de Liemers. In deze regio kunt u fietsen en wandelen in een ongerept landschap: u wordt omgeven door rivieren, heuvels en uitgestrekte natuurgebieden. Naast de prachtige omgeving kent het gebied een rijke historie. Eeuwenlang is er klei gewonnen voor de steenindustrie wat u terug kunt zien aan de talloze schuren, schoorstenen en pittoreske plaatjes. In de dorpjes kunt u heerlijk winkelen of genieten op het terras.

Dit weekend gaat het Horsterpark terug in de tijd van schrijver Charles Dickens! Het Horsterpark is een recreatiegebied tussen Westervoort en Duiven. De naam verwijst naar een gebied in de omgeving, dat van oudsher de Horst heet. In het Horsterpark liggen grasvelden met daaromheen een bos, waar goed aangelegde wandel- en fietspaden slingeren. Kenmerkend is de fraaie vijverpartij nabij een uitgestrekt evenemententerrein. Er zijn diverse inheemse boomsoorten, maar ook een speelbos en een prachtige kinderboerderij. Er lopen dit weekend kastanje verkopers, schoorsteenvegers en schoenpoetsers rond, maar ook deftige notabelen en kantoorklerken. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Overal in het Horsterpark zijn optredens, er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout. Gezellige koormuziek en kerstliederen zijn te horen, vuurkorven en duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.’

Wil je deze sfeer proeven? Kom dan naar ‘Dickens in de Liemers’ in het Horsterpark in Duiven en plak er een heerlijk weekendje weg aan vast!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]