Skip to main content
Reserveren

Het is alweer 2020, een nieuw jaar nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden..

Het vaststellen van goede voornemens is voor de meesten niet zo moeilijk. Het volhouden van uw nieuwe voornemens: dat is vaak een stuk lastiger. Door realistisch te blijven en uw vooruitgang bij te houden maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker om uw voornemens voor 2020 vol te houden. Daarnaast mag u uzelf zeker belonen wanneer u een tijd goed bezig bent geweest! Dit zorgt voor extra motivatie.

Wij streven ieder jaar ernaar om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken tijdens een verblijf bij Hotel Gieling. Daarvoor bieden wij veelzijdige diensten aan.

Hotel Gieling maakt zaken bespreekbaar
Zoekt u een vergaderruimte in Arnhem? Met een uitstekende bereikbaarheid voor uw gasten? Hotel Gieling biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel en succesvol te vergaderen. Het hotel beschikt over twee vergaderruimtes: een boardroom en een congreszaal. De vergaderruimtes van Hotel Gieling zijn modern en beschikken over alle benodigdheden om vergaderen en conferenties in goede banen te leiden. Daarnaast beschikken de ruimtes over airconditioning en uitstekende WIFI-verbinding.

Laat u verrassen door onze service
Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten. Zo kunt u iedere ochtend voordat u in een meeting gaat genieten van een luxe ontbijt. Zo kunt u onder andere genieten van verse broodjes, yoghurt en vers fruit. Uiteraard kan dit gepaard gaan met een goede kop koffie om vol energie in uw meeting te stappen. In de pauze kunt u ervoor kiezen om een heerlijke wandeling in het natuurgebied de Veluwe te maken. Hotel Gieling zorgt dat er bij aankomst een verrassende lunch klaar staat met luxe broodjes, salades en soep.

Wanneer de avond valt en u de laatste mailtjes beantwoordt in het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling, zorgt de kok ondertussen voor een culinair hoogstandje samengesteld uit dagverse ingrediënten. Heeft u persoonlijke wensen? Geef dit dan zeker aan. De chef-kok speelt hier graag op in. Om de dag ontspannen af te sluiten, kunt u in de sfeervolle hotelbar van Hotel Gieling genieten van een ruim aanbod verfrissende drankjes. Wij doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken en we staan dan ook altijd paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen.

De oplossing voor ná uw feestavond
Hotel Gieling is er voor zakelijke gasten en toeristen die de regio aandoen en deze een fijne overnachting te bieden. In een heerlijke ambiance en dat ook nog eens op een centrale plek. Ook voor de organisatoren en gasten van evenementen biedt Hotel Gieling een oplossing.

Wat zijn uw nieuwe voornemens? Is uw goede voornemen dat u in 2020 beter voor jezelf wil zorgen? Door regelmatig een rust- en verwenmoment in te plannen kunt u uzelf weer helemaal opladen met nieuwe, frisse energie. Zet uzelf op de eerste plaats en geef uzelf de aandacht die je verdient! Een dagje of weekendje weg doet iedereen goed!