Skip to main content
Reserveren

Het duurt nog even, maar ben voorbereid en wees zeker van uw reservering bij Hotel Gieling!

Bent u een vroege vogel? Dan is het paasontbijt bij Hotel Gieling wat voor u! Het uitgebreide paasontbijt van Hotel Gieling is een goed begin van de dag voor iedereen die in het hotel slaapt of gewoon het restaurant wilt bezoeken. Bij het paasontbijt kunt u genieten van een luxe ontbijtbuffet met ruime keus uit verschillende ontbijtgerechten. Zo begint u het paasweekend extra goed met een luxe ontbijt bij Hotel Gieling.

Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten óók tijdens Pasen. Speciaal voor u hebben wij een ontbijt samengesteld met de lekkerste luxe broodjes, diverse soorten hartig en zoet beleg en natuurlijk verse eieren. Na het paasontbijt heeft u genoeg tijd over voor andere activiteiten gedurende de dag. Wat dacht u van een heerlijke wandel- of fietstocht op de Veluwe? Naast een heerlijk verblijf in Hotel Gieling heeft u ook de mogelijkheid om eenvoudig een fiets te huren om de omgeving te verkennen.

Wilt u verzekerd zijn van een kamer bij Hotel Gieling tijdens de paasdagen? Waar wacht u nog op? Leg uw reservering vast en kom samen genieten van een heerlijk paasontbijt en plak er een fantastisch weekendje weg aan vast!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl