Skip to main content
Reserveren

Een van de leukste dingen om te doen rondom de kerstdagen is het bezoeken van een kerstmarkt. Men vergeet wel eens dat er ook in Nederland genoeg te beleven valt in de wintermaanden. Vele steden en dorpen organiseren kerstmarkten. Net zoals de Intratuin in Duiven, hier vindt u de grootste Lemaxshow onder een dak.

Struinen langs houten chalets, genieten van een sprookjesachtige kerstshow en leuke dingen spotten voor de kerstdagen. Naast het grootste Lemaxdorp vindt u bij Intratuin het grootste kunstkersbomenbos onder een dak. Sinds 1989 presenteert Intratuin Duiven een volledig overdekte kerstmarkt op inmiddels 7.500 m2. Een van de grootste in Nederland!

Tot slot zijn romantische weekendjes weg naar de kerstmarkt een echte aanrader! Loop samen met uw geliefde over de kerstmarkt, drink samen een glaasje glühwein en geniet van het kerstlicht.

Sluit de dag ontspannen af in de sfeervolle hotelbar van Hotel Gieling. In de bar kunt u genieten van een ruim aanbod verfrissende drankjes. Aan de tap hebben wij verschillende speciaalbieren en andere heerlijke drankjes. Ook kunt u in de bar genieten van een lekker hapje.

Wilt u lekker met z´n tweetjes of met het hele gezin deze speciale dagen er even tussenuit? Laat uzelf onderdompelen in gastvrijheid, volop gezelligheid en heerlijk tafelen. U vindt het bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]