Skip to main content
Reserveren
Nieuws

Drie sterren hotel, met een zes sterren service.

By 9 juni 2017No Comments

Lobby’s worden hightech multifunctionele ruimtes, online reviews worden steeds belangrijker en vergeet de online beleving niet. De verwachting is dat de vraag naar hotels de komende jaren zal toenemen. Daarom is het als hotelier belangrijk in te spelen op deze ontwikkelingen. Bij Hotel Gieling komt u niets te kort: wij zijn altijd op de hoogte van de laatste hotellerie trends.

De traditionele ontvangsthal met een receptie loopt ten einde. Bij Hotel Gieling wordt de hotellobby steeds meer een functionele ruimte met een bar, restaurant, en zakelijke centra ineen. De ‘openbare’ ruimte is een mix van verschillende gebruiksgebieden in combinatie met een woonkamergevoel! Wi-Fi is gratis en van goede kwaliteit. Onder het werken door kunt u genieten van heerlijke dagverse á la carte gerechten in combinatie met verfrissende drankjes.

Niet alleen op offline gebied is het belangrijk om als hotelier mee te gaan met de laatste ontwikkelingen, maar ook online. Social media zal door bijvoorbeeld Facebook of Linkedin een steeds grote rol spelen in het nemen van beslissingen. Daarom zorgt Hotel Gieling dat óók de socialmedia-kanalen, altijd up-to-date zijn.

Wij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf van hoge kwaliteit te bezorgen waarbij aan al uw wensen wordt voldaan!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Bekijk hier de website!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Hotel Gieling” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl//”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl