Skip to main content
Reserveren

Uit onderzoek is gebleken dat zakelijke hotelgasten hun keuze voor een hotel voornamelijk laten afhangen van de bereikbaarheid ervan. Ook de aanwezigheid van een restaurant is een belangrijke factor. Een goede WIFI verbinding kreeg 23 procent van de stemmen, gevolgd door een bar en gratis parkeergelegenheid. Welkom bij Hotel Gieling!

Hotel Gieling is een familiebedrijf in Duiven, vlakbij de Duitse grens in het oosten van Nederland. De familie Gieling en haar medewerkers staan voor gastvrijheid, persoonlijk contact en kwaliteit. We doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken en we staan dan ook altijd paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen. Tot op de dag van vandaag slagen wij erin onze hotelgasten het heerlijke thuisgevoel te laten ervaren in een moderne en comfortabele omgeving.

Het hotel is met de auto uitstekend bereikbaar via snelweg A12 (afrit 27 – Westervoort) en heeft voldoende eigen en gratis parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is Hotel Gieling goed te bereiken: vanaf Centraal Station Arnhem rijden lijn 26 en 27 naar bedrijventerrein Nieuwgraaf. Naast de goede bereikbaarheid heeft Hotel Gieling ook een restaurant met sfeervolle bar inbegrepen, waar u, naast een hapje, ook terecht kunt voor een drankje.

Heeft u vragen of wilt u dat wij met u meedenken voor een geschikte overnachting of een zakelijke bijeenkomst in Hotel Gieling? Neem dan contact op via info@jessetesting.devswitch.nl

Prettig kennis te maken!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Neem contact op met Hotel Gieling” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”CONTACT OPNEMEN” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]