Skip to main content
Reserveren

Voordat de herfst zijn intrede doet, kunnen we nog even genieten van een prachtige nazomer. De ideale tijd om een weekend weg te gaan of vakantie te vieren in eigen land. Zo is er in de omgeving van Hotel Gieling genoeg te ondernemen en ontdekken: breng een bezoek aan de natuur, winkel erop los in een van de omliggende steden of kom lekker eten in ons restaurant.

De nazomer staat bekend om haar zachte temperaturen en zonnige dagen. Breng daarom gezellig met uw partner of gezin wat tijd samen door en geniet van het fijne vakantiegevoel. Bij Hotel Gieling willen we u de dagelijkse beslommeringen even doen vergeten.

Ga op pad in de omgeving. Struin door de straten van nabijgelegen steden als Arnhem, Doesburg of Zevenaar. Breng een bezoek aan de recreatieplas bij Giesbeek. Wilt u liever cultuur snuiven? Met deze nazomerse temperaturen is het geen straf om per fiets de omgeving nog verder te verkennen. Spring op de fiets en breng een bezoek aan sprookjesachtig Kasteel Doornenburg. Een van de grootste kastelen van Nederland en de perfecte uitvalsbasis voor onder andere gezinnen. Een heerlijke plek om een dag rond te wandelen en genieten van het moois.

Na uw dag uit, kunt u bijkomen in ons hotel. Fris uzelf op in onze luxe kamers en wanneer u zover bent, kunt u Ɣ la carte genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediƫnten in het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling. Sluit de dag ontspannen af in de sfeervolle hotelbar van Hotel Gieling. Na een nacht in onze fijne bedden, staat het ontbijt op u te wachten.

Met een bezoek aan Hotel Gieling sluit u de zomer heerlijk af en bent u klaar voor de herfst die komen gaat.