Skip to main content
Reserveren

De vogels fluiten, de narcissen steken voorzichtig hun kopjes uit de grond en het is opeens een stuk warmer. Allemaal tekenen dat de lente weer is begonnen!

Ook al heeft de lente zich in Nederland nog niet van zijn aller beste kant laten zien, zodra er een paar zonnestralen doorkomen, stroomt het terras van Hotel Gieling gelijk vol. En geef ze geen ongelijk: iedereen wil toch wel een verfrissend hapje en drankje ná een zakelijke meeting?

Op ons knusse en zonovergoten terras kunt u genieten van een kopje koffie of thee, een uitgebreid ontbijtbuffet of een heerlijke lunch. Ook kunt u á la carte smullen van fantastische culinaire gerechten.

Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijt granen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Op de lunchkaart vindt u een gevarieerd aanbod van diverse luxe belegde broodjes, salades en soepen. Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of verzoeken.

Sluit de dag af met een heerlijk verfrissend drankje. Aan de tap hebben wij verschillende speciaal bieren en ander heerlijke drankjes voor een ontspannende avond!  Hopelijk tot binnenkort!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Reserveer hier!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Reserveren” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl