Skip to main content
Reserveren

De vogels fluiten, de narcissen steken voorzichtig hun kopjes uit de grond en het is opeens een stuk warmer. Allemaal tekenen dat de lente weer is begonnen!

Ook al heeft de lente zich in Nederland nog niet van zijn aller beste kant laten zien, zodra er een paar zonnestralen doorkomen, stroomt het terras van Hotel Gieling gelijk vol. En geef ze geen ongelijk: iedereen wil toch wel een verfrissend hapje en drankje ná een zakelijke meeting?

Op ons knusse en zonovergoten terras kunt u genieten van een kopje koffie of thee, een uitgebreid ontbijtbuffet of een heerlijke lunch. Ook kunt u á la carte smullen van fantastische culinaire gerechten.

Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijt granen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Op de lunchkaart vindt u een gevarieerd aanbod van diverse luxe belegde broodjes, salades en soepen. Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of verzoeken.

Sluit de dag af met een heerlijk verfrissend drankje. Aan de tap hebben wij verschillende speciaal bieren en ander heerlijke drankjes voor een ontspannende avond!  Hopelijk tot binnenkort!