Skip to main content
Reserveren

Onze mondkapjes hebben eindelijk plaatsgemaakt voor de ouderwetse glimlach, die harder straalt dan ooit, want de zomer is in volle gang, maar het seizoen laat zich de laatste weken van zijn koele kant zien. Maar vanaf deze week zijn er zonnestralen beloofd. En dat betekent dat het tijd is voor een prachtige fietstocht door het ongerepte landschap van de Liemers en een overnachting bij Hotel Gieling natuurlijk.

De lach is terug! Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kun je toch zorgeloos verblijven in ons hotel. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om de veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Wij volgen de adviezen op vanuit het RIVM en verzoeken ook u zich zo goed mogelijk aan de maatregelen te houden als u ons hotel bezoekt.

Naast een heerlijk verblijf in Hotel Gieling heeft u ook de mogelijkheid om eenvoudig een fiets te huren. Vanuit Hotel Gieling kunt u namelijk prachtige fietstochten maken. U wordt omgeven door rivieren, heuvels en uitgestrekte natuurgebieden. Naast de prachtige omgeving kent het gebied een rijke historie. Eeuwenlang is er klei gewonnen voor de steenindustrie. U ziet dit terug aan de talloze schuren, schoorstenen en pittoreske plaatjes. Naast een fijne fietstocht kunt u in de omringende dorpjes heerlijk winkelen of genieten op het terras.

Het is natuurlijk ook mogelijk om naar het centrum van Arnhem te fietsen. Met de bijzondere winkels, leuke terrassen en mooie parken is Arnhem namelijk zeker de moeite waard!

Speciaal voor de fietsliefhebber heeft Hotel Gieling een fietsarrangement samengesteld inclusief lunchpakket, uitgebreid ontbijt, fietshuur en een hotelovernachting, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw fietsrit. Het zal u aan niets ontbreken!

Geniet van het weer tijdens een prachtige fietstocht en boek uw arrangement bij Hotel Gieling!