Skip to main content
Reserveren

Dit weekend wordt de klok weer verzet en dat zou zomaar een van de laatste keren kunnen zijn. Laten we dan vooral genieten van één uurtje extra slapen!

Waar de klok in het voorjaar een uur vooruit gaat, zetten we de klok de laatste zondag van oktober een uurtje terug. En dat betekent feest, want nu kunnen we zonder schaamte een uur extra van ons hemelse bed genieten. En waar kunt u dat het beter doen dan bij Hotel Gieling?

Gezellig samen met uw partner, gezin of ander gezelschap een nacht doorbrengen in een heerlijk hotel dat precies past bij wat u wilt. Gaat u naar een stad als Arnhem, cultuur snuiven en schoppen? Of kiest u liever voor de natuur, bijvoorbeeld wandelen door de mooiste natuurgebieden van Duiven? Of kerstshoppen bij de kerstshow in Intratuin Duiven. Hij is namelijk weer geopend: de allergrootste kerstafdeling van Nederland ofwel van heel Europa! Bent u klaar voor een sprookjesachtig dagje uit? Behalve Arnhem en Duiven zijn er nog een groot aantal bestemmingen makkelijk te bereiken vanuit Hotel Gieling.

Op slechts korte afstand kunt u vanuit ons hotel een bezoekje brengen aan:

– Apenheul
– Apeldoorn
– Mosterdfabriek
– Nationaal Park Hoge Veluwe
– Hoenderloo
– Recreatiepark Rhederlaag
– Doesburg

 

Wij helpen u graag met het plannen van uw uitstapje. Voor ons team kent de streek geen geheimen meer.