Skip to main content
Reserveren

Bladeren vallen van de bomen en het wordt langzaam wat kouder. De zomer is nu echt voorbij en de herfst is weer begonnen. Het is tijd om de zweterige, warme zomerdagen achter ons te laten. We zouden zeggen: geniet nog even van het weer want na het weekend begint de herfst écht.

De centrale ligging van Hotel Gieling garandeert dat er voor iedereen iets te doen is: lekker wandelen op de Hoge Veluwe of winkelen in Arnhem. Naast winkelen kunt u óók een bezoekje brengen aan het Nederlands Openluchtmuseum. Op originele wijze biedt dit museum een intiem kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders door de eeuwen heen.

Bij Hotel Gieling zijn er binnen genoeg faciliteiten om evengoed een fijne dag te beleven. Want wist u bijvoorbeeld dat u iedere ochtend kunt genieten van een luxe ontbijtbuffet met ruime keuze uit verschillende ontbijtgerechten?

Op de lunchkaart in het hotel-restaurant vindt u een gevarieerd aanbod van diverse luxe belegde broodjes, salades en soepen. Ook voor een zakelijke bijeenkomst of een lunchbespreking is het restaurant ideaal. Met het uitgebreide aanbod heeft Hotel Gieling alles in huis om u te laten genieten van een heerlijke maaltijd. Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of -verzoeken.

In het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling kunt u ook in de avond á la carte genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten. Onze chef-kok speelt graag in op uw persoonlijke wensen door iets anders te bereiden dan standaard op de menukaart staat. Daag ons gerust uit zodat wij één van onze kernkwaliteiten, de flexibiliteit van Hotel Gieling Duiven, in de praktijk kunnen brengen!

Weer of geen weer; wanneer u komt overnachten bij Hotel Gieling in Duiven, mag u erop vertrouwen dat wij voor u klaar staan om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]