Skip to main content
Reserveren

De Airbone Wandeltocht oftewel de herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944, vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september in Oosterbeek. Volgende week zaterdag zal de tocht van start gaan. U kunt op stap gaan met uw partner, vrienden of op zoek gaan naar een nieuw wandelmaatje, want samen wandelen is leuker dan alleen. En de medewerkers van Hotel Gieling staan zowel s ’ochtends als na afloop voor u klaar!
De Airborne Wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1.700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek. De 70e jubileumeditie van de wandeltocht bracht 36.191 wandelaars op de been. Een nieuw record voor de grootste eendaagse herdenkingswandeltocht van de wereld.

Op 1 september 2018 wordt de 72e wandeltocht gelopen. Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijt. Misschien heeft u speciale ontbijtwensen? Aarzel dan niet om dit bij ons personeel aan te geven. Na de verschillende ontbijtgerechten kunt u fris en fruitig van start kunt gaan.

Na afloop verwelkomen wij u graag in het sfeervolle restaurant, waar u á la carte kunt genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten.
Hotel Gieling hoopt op een prachtige wandeldag, met mooi weer, veel wandelaars en vooral een goede sfeer!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]