Skip to main content
Reserveren

Vandaag is het de dag van de ondernemer! Het is de dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. MKB-Nederland roept elke derde vrijdag van november uit tot ‘Dag van de Ondernemer’. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Wist u als ondernemer dat u bij Hotel Gieling óók terecht kunt om te vergaderen?
Ondernemers vergaderen wat af, vooral tijdens werk. Tegenwoordig worden er steeds vaker vergaderlocaties ‘buitenshuis’ geboekt. Buiten de deur vergaderen heeft zo z’n voordelen: een ‘out of the box’-meetingplek zorgt voor frisse inzichten en maakt de vergadering net iets speelser en creatiever. Dit zorgt voor memorabele momenten en versterkt het groepsgevoel bij de deelnemers. Ook laat u door een ruimte ‘buiten de deur’ te boeken, zien dat u wilt investeren in uw mensen. Bij Hotel Gieling bent u van harte welkom voor zowel een onvergetelijke hotelovernachting als voor een inspirerende vergadering.

De vergaderruimtes van Hotel Gieling zijn modern en beschikken over alle benodigdheden om vergaderingen en conferenties in goede banen te leiden. De ruimtes zijn voorzien van alle vergadergemakken, zoals een moderne LCD-presentatiescherm met geluid van 82 INCH en sinds kort een koffiecorner; omdat we begrijpen hoe belangrijk goede koffie voor werkend Nederland is.

Langs deze weg willen wij alle partners bedanken voor het vertrouwen in Hotel Gieling. Wij hopen op een fijne voortzetting van de samenwerking!

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl