Skip to main content
Reserveren

Afgelopen weken is Hotel Gieling open geweest voor publiek. Iedereen kon alsnog terecht voor een fijne overnachting in ons hotel. Natuurlijk namen we hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht. Langzamerhand gaan we weer toe naar een tijd waarin we iets meer kunnen ondernemen. Wilt u er bijvoorbeeld even uit zijn tijdens Hemelvaart? Bij Hotel Gieling kunt u genieten van een luxe overnachting met uitgebreid ontbijt en dat Coronaproof.

Bij Hotel Gieling begrijpen we heel goed dat het fijn is om soms even in een andere omgeving te zijn. Vier daarom vakantie of een weekend weg momenteel gewoon in eigen land. Nederland heeft namelijk genoeg mooie plekken. Plekken die u ook nu, in deze tijd, in alle rust kunt bezoeken en ontdekken. Tijdens Hemelvaart trekken we er normaliter vroeg op uit. Ook deze Hemelvaart is dat mogelijk. Ga bijvoorbeeld extra vroeg op pad en geniet van een mooie, rustige fietstocht in de natuur. De Veluwe is een perfecte uitvalsbasis voor een ronde met de fiets – deze fietsen zijn bij ons te huren.

Luxe ontbijt

Voordat u op pad gaat kunt u genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Uiteraard wordt dit aangevuld met heerlijke dranken als koffie en thee, maar ook jus d’orange. Op iedere kamer ligt een ontbijt-formulier. Deze kunt u naar wens invullen, ook kunt u aangeven wanneer u het ontbijt precies geleverd wilt hebben.
Bij terugkomst kunt u aan voor een diner. Ook het diner formulier ligt op iedere kamer en kunt u naar wens invullen.

Zorgeloos genieten

Hotel Gieling ontvangt u ook deze Hemelvaart graag. We doen we er alles aan om u een veilig en prettig gevoel te bezorgen. Dit natuurlijk op een veilige en gezonde manier. Waan u daarom even in luxe en geniet van een zorgeloze nacht en dag in ons hotel.