Skip to main content
Reserveren

Dak renovatie Hotel GielingMet een duidelijk doel voor ogen is Hotel Gieling gegroeid tot het punt waar we nu zijn. We hebben natuurlijk een goede beoordeling gekregen van hotels.nl. Ons doel is uiteraard om deze score te behouden of te overtreffen. Het hotel streeft daarom jaarlijks naar vernieuwingen die leiden tot nóg betere overnachtingen. Ook dit jaar zijn wij constant in beweging! 

Wij hebben weer een aantal mooie plannen voor 2017 gemaakt, dus ook dit jaar gaat weer een boeiend jaar worden. Wij barsten van de inspiratie en er staan alweer nieuwe uitdagingen en mooie projecten op stapel. Om dit jaar goed te beginnen zijn we in januari gestart met de renovatie van het dak. De klassieke leidakkers Van Wely B.V. in Groessen zullen deze enorme klus op zich nemen.  Met al bijna 100 jaar ervaring, weten we zeker dat zij de beste kwaliteit zullen leveren. Daarom kijken wij al vol verwachting uit naar het resultaat!

Ieder jaar streven wij ernaar om het onze gasten nog aangenamer te maken tijdens een verblijf bij Hotel Gieling. Na de renovatie van het dak, wacht er nog een fantastisch project. Om u alvast een tipje van de sluier te geven: dit geweldige project zal veel invloed hebben op uw overnachting tijdens de koude winterdagen of de warme zomerdagen.

Wely dakdekkers

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Reserveer hier uw overnachting!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”RESERVEER NU” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/kamer-boeken/”][/call_to_action]

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl