Skip to main content
Reserveren

We vergaderen wat af in ons leven, vooral tijdens het werk. Tegenwoordig worden er steeds vaker vergaderlocaties ‘buitenshuis’ geboekt, vanwege de vele voordelen, maar ook vanwege de opkrabbelende economie.

Buiten de deur vergaderen heeft zo z’n voordelen: een ‘out of the box’-meetingplek zorgt voor frisse inzichten en maakt de vergadering net iets speelser en creatiever. Dit zorgt voor memorabele momenten en versterkt het groepsgevoel bij de deelnemers. Ook laat u door een ruimte ‘buiten de deur’ te boeken, zien dat u wilt investeren in uw mensen.

Daarnaast zal het investeren in een externe vergaderlocatie extra prioriteit en lading aan de bijeenkomst geven. De deelnemers zullen zich minder snel afmelden en meer doordrongen zijn van de urgentie van de bijeenkomst.

Bij Hotel Gieling bent u van harte welkom voor zowel een onvergetelijke hotelovernachting als voor een inspirerende vergadering. De vergaderruimtes van Hotel Gieling zijn modern en beschikken over alle benodigdheden om vergaderingen en conferenties in goede banen te leiden. De ruimtes zijn voorzien van alle vergadergemakken, zoals een moderne LCD-presentatiescherm met geluid van 82 INCH en sinds kort een koffiecorner; omdat we begrijpen hoe belangrijk goede koffie voor werkend Nederland is! Voor onze gasten willen wij alleen het beste en daarom beschikken wij over de beste koffiemachine. U kunt bij ons dan ook genieten van heerlijke Peeze bonen uit een WMF 1500S.
Beleef een meeting en tegelijkertijd de wereld van Peeze koffie bij Hotel Gieling!


[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]