Skip to main content
Reserveren

Als je aan zon denkt, is Nederland niet het eerste land waar je aan zal denken. Wisselvallig, druilerig en slap weer zijn de meest bekende en ingeburgerde kenmerken van ons zeeklimaat. Tóch heeft de zon zich de afgelopen dagen regelmatig laten zien. Ook dit weekend zijn er weer zonnestralen beloofd en dat betekent dat het tijd is voor wat positief nieuws!

Hotel Gieling is uiteraard gewoon geopend voor gasten. Voor iedereen geldt dat de 1,5 meter afstand gehouden dient te worden en dat je natuurlijk thuis blijft als je klachten hebt. De gezondheid van onze gasten en het personeel staat natuurlijk voorop.

Activiteiten
Er zijn talloze activiteiten die met dit heerlijke weer gedaan kunnen worden. Vanuit Hotel Gieling kunt u namelijk prachtige fietstochten maken. U wordt omgeven door rivieren, heuvels en uitgestrekte natuurgebieden. Naast de prachtige omgeving kent het gebied een rijke historie. Eeuwenlang is er klei gewonnen voor de steenindustrie. U ziet dit terug aan de talloze schuren, schoorstenen en pittoreske plaatsjes. Maak er een heerlijk voorjaar van in Nederland en ontdek de fantastische omgeving van de Veluwe en de steden daar omheen.

Constant in beweging
Ieder jaar streven wij ernaar om het onze gasten nog aangenamer te maken tijdens een verblijf bij Hotel Gieling. Wij hebben weer een aantal mooie plannen voor 2021 gemaakt, dus ook dit jaar gaat weer een boeiend jaar worden. Wij barsten van de inspiratie en er staan alweer nieuwe uitdagingen en mooie projecten op stapel. Om dit jaar goed te beginnen starten we met de renovatie van alle 40 badkamers.

Wij kijken al vol verwachting uit naar het resultaat!