Skip to main content
Reserveren

Gisteren was het International Chocolate Day. Heeft u deze dag gemist? Geen nood, bij Hotel Gieling geniet u het hele jaar door van deze heerlijke lekkernij. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke warme chocoladetaart met vanille-ijs of ga voor het romige stracciatella-ijs met stukjes chocolade en slagroom. Ons loopt het water al in de mond, u ook?

Hotel Gieling serveert iedere dag chocolade
Op 13 september staan de Verenigde Staten in het teken van chocolade tijdens ‘International Chocolate Day’. Dit schept een kleine verwarring, want twee maanden eerder, begin juli, wordt deze dag in de rest van de wereld gevierd. Sommige mensen bestempelen chocolade als hun ultieme guilty pleasure. Om de zoete trek vlak voor het avondeten te stillen (uit het zicht van de kinderen) of heerlijk ’s avonds op de bank, bij een kopje koffie of thee. Dat begrijpen wij maar al te goed. Bij ons is het dan ook iedere dag Chocolate Day. Daarom sluit u uw culinaire á la carte diner in ons restaurant af met heerlijke desserts, waaronder de bovengenoemde chocoladetaart en het stracciatella-ijs. En dat kopje koffie of thee? Dat serveren wij u natuurlijk met genoegen.

Genieten van chocolade
Chocolade staat bekend als een bron van magnesium, koper, ijzer en zink en antioxidanten. Er gaan geruchten dat de cacao gelukkig maakt en een goede invloed heeft op bepaalde lichaamsdelen. Deze zaken zijn echter nooit hard gemaakt en gelden in ieder geval niet voor álle chocoladesoorten. Dat wil niet zeggen dat chocolade niet in een gezond voedingspatroon past. Want hoewel het weliswaar een ongezonde snack blijft, is er helemaal niets mis met een kleine hoeveelheid chocolade zo nu en dan. Het belangrijkst is dat u ervan geniet, iets dat we in de drukte van alledag al gauw te weinig doen. Creëer een momentje voor uzelf en smul van de chocoladetaart met vanille-ijs, het romige stracciatella-ijs of toch uw favoriete chocoladereep, thuis op de bank.

Reserveer uw tafel in ons gezellige hotelrestaurant nu via +31 (0)26 311 11 50.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]