Skip to main content
Reserveren

Steven Spielberg maakte er meerdere, succesvolle films over en hoewel ze al miljoenen jaren geleden uitgestorven zijn, blijven ze fascinerend: dinosaurussen. Dat moet Burgers’ Zoo ook gedacht hebben, want morgen start het evenement ‘Dino’s in the Zoo’. Van 29 september t/m 28 oktober aanstaande doemen ruim 50 levensechte dinosaurussen op in het hele dierenpark. Dit evenement is een absolute aanrader tijdens de herfstvakantie.

Ga samen met uw (klein)kinderen op jacht naar de dino’s
Wandel gezamenlijk met uw (klein)kinderen door het grote park en ontdek samen de tientallen verschillende dinosaurussoorten. Huiver bij de gigantische Tyrannosaurus Rex met zijn levensgevaarlijke tanden en klauwen, ervaar de verpletterende schoonheid van de Brachiosaurus met zijn superlange nek en verbaas u over de gepantserde Triceratops met zijn vlijmscherpe hoorns. Maak een mooie reis door de tijd, want er valt veel te zien en te leren. Het prehistorische evenement is dan ook leuk voor het hele gezin.

Overnacht aansluitend in Hotel Gieling
Op de website van Burgers’ Zoo bestelt u de toegangskaarten met korting. Het evenement ‘Dino’s in the Zoo’ is bij de reguliere toegang inbegrepen en daarom voor abonnementhouders gratis. En woont u niet in de buurt van Arnhem? Maak er dan een gezellig vakantie-uitje van. Reserveer een of meerdere hotelkamers (maximaal drie personen per kamer) bij Hotel Gieling. Praat tijdens een smaakvol diner na over de gezellige dag, wissel ervaringen uit over de prachtige dieren die u en uw gezelschap gezien heeft en ga met een gerust hart slapen; in ons hotel vindt u gelukkig geen dinosaurussen.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]