Skip to main content
Reserveren

Dichtbij het schitterende natuurgebied de Veluwe en gelegen aan de snelweg A12, ligt het sfeervolle familiebedrijf Hotel Gieling: een drie sterren hotel met een zes sterren service! Bij ons staat gastvrijheid altijd op nummer één. Al jarenlang zijn wij een geliefd hotel voor zowel particuliere als zakelijke gasten. Om u de kwaliteiten zelf te laten ervaren willen wij u graag uitgebreid kennis laten maken met ons hotel.

Als veelzijdig hotel kunnen we voor u als organisatie zowel één overnachting verzorgen als een verblijf van langere duur. We staan altijd paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen. Zo beschikken we naast de comfortabele hotelkamers ook over verschillende professionele vergaderzalen, zoals een boardroom en congreszaal. Om uw zakelijke bijeenkomst compleet te maken, zijn alle vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten voor optimaal vergadergemak.

De medewerkers van Hotel Gieling zorgen er graag voor dat u als gast niets tekort komt. Bent u tevreden, dan zijn wij het ook!