Skip to main content
Reserveren

Dichtbij het schitterende natuurgebied de Veluwe en gelegen aan de snelweg A12, ligt het sfeervolle familiebedrijf Hotel Gieling: een drie sterren hotel met een zes sterren service! Bij ons staat gastvrijheid altijd op nummer één. Al jarenlang zijn wij een geliefd hotel voor zowel particuliere als zakelijke gasten. Om u de kwaliteiten zelf te laten ervaren willen wij u graag uitgebreid kennis laten maken met ons hotel.

Als veelzijdig hotel kunnen we voor u als organisatie zowel één overnachting verzorgen als een verblijf van langere duur. We staan altijd paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen. Zo beschikken we naast de comfortabele hotelkamers ook over verschillende professionele vergaderzalen, zoals een boardroom en congreszaal. Om uw zakelijke bijeenkomst compleet te maken, zijn alle vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten voor optimaal vergadergemak.

De medewerkers van Hotel Gieling zorgen er graag voor dat u als gast niets tekort komt. Bent u tevreden, dan zijn wij het ook!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Reserveer hier!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Reserveren” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl