Skip to main content
Reserveren

De vakantie is toch écht voorbij. U moet weer aan het werk. We zijn allemaal opgeladen en we hebben een buffer opgebouwd zodat we weer bestand zijn tegen toekomstige stressoren die u op het werk tegenkomt. Hotel Gieling helpt graag een handje mee om u te beschermen tegen deze factoren. Van al uw zakelijke overnachtingen of vergaderingen maken we een groot succes!

Hotel Gieling is een veelzijdig hotel dat voor organisaties en bedrijven zowel overnachtingen van korte als lange duur verzorgt. Dit laatste is voornamelijk van toepassing op de zakelijk reizigers die op projectbasis moeten worden ondergebracht.

Alles wat u nodig heeft om comfortabel en succesvol te vergaderen vindt u bij Hotel Gieling. Voor zowel grote als kleine gezelschappen biedt Hotel Gieling een passende oplossing. De boardroom biedt plaats voor gezelschappen tot circa 20 personen en deze vergaderzaal is van alle gemakken voorzien.

Ook voor grotere zakelijke bijeenkomsten en conferenties biedt Hotel Gieling ideale faciliteiten. De congreszaal biedt ruimte voor gezelschappen tot circa 50 personen. Deze zaal heeft een theateropstelling, waardoor deze perfect geschikt is voor het geven van presentaties op congressen en conferenties voor verschillende gezelschappen.

Flexibel
Wij zijn zo flexibel mogelijk om u een aangenaam verblijf te kunnen bieden. Zo zorgen we voor aangepaste ontbijttijden als dat nodig is. Lunchen en vergaderen, dineren en vergaderen of alleen vergaderen: het is allemaal mogelijk.
Net als lunchpakketten, groepsdiners en buffetten die aansluiten op uw wensen. Geheel op maat.

Wilt u ook een zakelijke vergadering boeken? Neem dan contact op met ons, of bel ons telefonisch via +31 (0)26 311 11 50.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Neem contact op met Hotel Gieling” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”CONTACT OPNEMEN” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]