Skip to main content
Reserveren

Hotel Gieling biedt u de beste selectie arrangementen in de regio Arnhem, Duiven en zuidoost Gelderland. Haal alles uit uw bezoek aan Arnhem en sluit uw dag goed af met een overnachting bij Hotel Gieling. De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd dagje weg. Bijvoorbeeld een dagje shoppen en als afsluiter culinair genieten in Arnhem. U kunt er ook voor kiezen om te gaan wandelen of fietsen op de Veluwe.

Vanuit Hotel Gieling kunt u prachtige fietstochten maken door de afwisselende natuur van Gelderland. Via kleine veerpontjes kunt u de rivieren oversteken. Als u wel van een uitdaging houdt, kunt u uw fietstocht voorzetten in het zuidoosten van de Veluwe. Hier vindt u de Posbank, één van de mooiste fietsgebieden in Nederland, met speciale routes voor mountainbikes. Het is natuurlijk ook mogelijk om de stad Arnhem in te fietsen. Met zijn bijzondere winkels, leuke terrassen en mooie parken is deze stad zeker de moeite waard.

Hotel Gieling biedt verschillende arrangementen om uw dagje weg tot een onvergetelijke ervaring te maken!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Arrangementen!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Arrangementen” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/arrangementen/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl