Skip to main content
Reserveren

Het jaar is weer bijna voorbij en wat ging het snel. Nog even en het nieuwe jaar gaat alweer van start. Wij kijken terug op een roerig jaar met hoogte-, maar ook dieptepunten. Zoals de vervelende situatie waar momenteel de hele wereld mee te maken heeft. Wel zijn wij blij en dankbaar dat onze gasten óók tijdens deze tijden ons blijven bezoeken. Dit geeft ons enorm veel vertrouwen voor de toekomst. Hotel Gieling laat zich niet uit het veld slaan en gaat in 2022 voor een onvergetelijk jaar.

Wij hebben weer een aantal mooie plannen voor 2022 gemaakt, dus ook dit jaar gaat weer een boeiend jaar worden. Wij barsten van inspiratie en er staan alweer nieuwe uitdagingen en mooie projecten op stapel. Ook dit jaar zijn wij constant in beweging!

In 2022 willen wij het u nog aangenamer maken tijdens uw verblijf en zijn wij ons ervan bewust dat hiervoor meer nodig is dan alleen een schitterende kamer, met aircoditioning en een uitstekende service. In 2022 willen wij ons focussen op de sanitaire voorzieningen van uw kamer. Er is inmiddels al een begin gemaakt aan de renovatie van verschillende badkamers. Het streven is om eind februari alle 40 badkamers op te leveren, zodat we onze gasten een nog aangenamer verblijf kunnen garanderen.

24 december tot 3 januari gesloten
Vanwege de vervelende situatie rondom COVID en natuurlijk de kerstdagen zal Hotel Gieling haar deuren sluiten 24 december tot 3 januari 2022.

Met een blik op de toekomst kijken we uit naar 2022 en verwachten we er samen met u weer een fijn jaar van te maken. We zien u dan ook graag terug in ons hotel. Voor nu wensen we u hele fijne kerstdagen en een mooi uiteinde. Geniet ervan, blijf gezond en kijk naar elkaar uit. Op naar een nieuw jaar!