Skip to main content
Reserveren

Het jaar is weer bijna voorbij en wat ging het snel. Nog even en het nieuw jaar gaat alweer van start. Wij kijken terug op een fantastisch jaar met veel hoogtepunten. Wij nemen u graag mee naar één van de hoogtepunten van 2017.

In 2017 wilden wij het u nog aangenamer maken tijdens uw verblijf en waren wij ons ervan bewust dat hiervoor meer nodig is dan alleen een schitterende kamer en uitstekende service. In 2017 hebben wij ons meer gefocust op het onderhoud van het technische gedeelte. Iedere kamer is nu voorzien van een ingebouwde airco, waardoor u in de zomer en de winter zorgeloos kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat!

2018 gaat u nóg meer bieden, want óók dan zitten wij niet stil… 

Wij willen alle trouwe gasten bedanken voor het vertrouwen in Hotel Gieling. Op naar een fantastisch 2018, met nóg meer aangename nachten bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]